שלום לכולם
אשמח לעזרת המומחים שכאן. פרצו לי למייל ובעקבות כך גם לפייסבוק. כשניסיתי להכנס לפייסבוק, קיבלתי הודעה כי הסיסמא שאיתה אני מנסה להיכנס ישנה. לאחר מספר ניסיונות, הבנתי כי פרצו לי לחשבון וציינתי זאת באשף של פייסבוק בתהליך ההתחברות. באחד מהשלבים האשף ביקש והמליץ לנעול את החשבון מיידית. וכך עשיתי, רק שלא ידעתי שיצרתי בעיה אחרת : עכשיו כשאני מנסה לאפס את הסיסמא ומציינת כי אין לי גישה למייל או להוטמייל, הפייסבוק מבקש שאפנה ל3 חברים שיקבלו איזשהו קוד אבטחה ועלי לאסוף מהם את הקודים בכדי להמשיך בתהליך האימות. אך לצערי איני מצליחה לבחור חברים והאשף של פייסבוק מציין כי "חשבונך אינו זמין זמנית. חדש/י את הגישה אליו על-ידי התחברות מדפדפן אינטרנט." מיותר לציין שלהכנס דרך דפדפן אינטרנט , אומר להתחיל שוב את כל תהליך האשף מההתחלה ושוב להגיע לאותו שלב ולהיתקע. וחוזר חלילה. ניסיתי לפנות לאשף של חשבון שהושבת אך מתקבלת הודעה כי החשבון לא הושבת. כיצד אני יוצאת מהמצב הזה של החשבון הלא זמין וממשיכה בתהליך האימות?! |
|
הכנסי לכתבה פרצו לי לפייסבוק וקראי בתגובות את המלצות הגולשים, ואת עורכי המערכת. לבסוף תמצאי קישורים רבים שמאפשרים לך לפנות לצוות הטכני של פייסבוק.
בהצלחה